V ČASU ZIME

 

Snežne timske igre, kuhanje vina
in decemberska pojedina.

V zimskih mesecih smo za vas pripravili posebno ponudbo zimskih timskih programov. Zimska olimpijada x, snežne igre brez meja, izgradnja sani, izgradnja sank, gradnja igluja, biatlon in krplje so trenutno programi na voljo. Izvedejo se lahko na različnih lokacijah po vsej Sloveniji, seveda pa dogodek prilagodimo glede na vaše želje.

Ob enem smo pa pripravili tudi kulinarične aktivnosti in sicer peka pic in gibanic v krušni peči, priprava in peka božičnih piškotov, ter večer kuhanega vina. Dogodek se lahko izvede na našem lastnem Poligonu X ali na lokaciji po veši izbiri.


KULINARIČNI TEAMBUILDINGI

PONUDBA KULINARIČNIH PROGRAMOV
POLIGON X

 

Timski center v naravi

 

V lasti imamo svoj timski center Poligon X, kjer izvajamo vse vrste različnih teambuilding programov. Vse zimske aktivnosti se lahko brez problema izvajajo na tem posestvu.

Najbolj smo ponosni na našo krušno peč, ki jo lahko vsi udeleženci naših programov uporabljajo pri kulinaričnih aktivnostih.


POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Pripravili smo nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov glede zimskih programov. Če imate vprašanje, ki ni na seznamu nam pišite na info@dimenzijax.si in z veseljem vam bomo pomagali.

V kolikor se program rezervira v mesece naprej in je nemogoče napovedati vremenske razmere, se lahko zgodi, da ni potrebnega snega za izvedbo določenih programov. V tem primeru lahko zimske različice programov zamenjamo z standardnimi programi ( npr. izgradnja sani se zamenja z izgradnjo dirkalnega avtomobila).