1. VRSTA DOGODKA IN ZASNOVA

Teambuilding, piknik, poslovni dogodek, konferenca, novoletne zabava, promocija in še več. Pripravili vam bomo temo in okvirni potek dogodka ter vse potrebne malenkosti in detajle, ki spadajo zraven.

2. IZBIRA LOKACIJE

Posikali vam bomo najprimernejšo lokacijo za vaš dogodek. Naj gre za piknik prostor, konferenčno sobo, športno dvorano ali nakupovalni center, povezani smo z večino top ponudnikov prostorov v Sloveniji. 

3. KATERING

Potrebujete katering za vaš dogodek? Lahko vam uredimo manjšo pogostitev za vaše goste ali pa celoten meni s 5 hodi. Sodelujemo z različnimi ponudniki kulinaričnih storitev in poiskali bomo najprimernejšega za vaše potrebe.

4. GLASBA IN FOTOGRAFIJA

Nudima vam tudi glasbeno podlago in možnost fotografiranje vašega dogodka. 

5. DODATNA OPREMA

Na voljo imamo tudi vso dodatno multimedijsko opremo za organizacijo vrhunskega dogodka - projektorje, zvočnike, računalnike, tablice, luči, v kolikor pa česa nimamo na zalogi, bomo hitro našli pri naših partnerjih.

6. TISKOVINE IN PROMO MATERIAL

V kolikor želite imeti na vašem dogodku personalizirane majice, panoje, zapestnice ali kakšen drugi dizajnerski detajl, vam lahko z našo ekipo pripravimo kreativni dizajn in tudi poskrbimo za tiskanje.